Motordrivet databord

Motordrivet databord, för stående bruk.

dec 18, 2021 | Designbord

Det här bordet är utformat för de tillfällen när man föredrar att stå upp och arbeta, men det erbjuder även flexibiliteten att justeras ner till en sittande position. Tyvärr begränsade motorernas inställningar för högsta och lägsta nivå hur jag kunde konfigurera bordet, så den lägsta höjden blev vad den blev baserat på den högsta nivå jag hade satt.

Motorerna som används är Linak Tiltdon, utrustade med en förlängd axel. De visade sig vara alltför kraftfulla för bordets storlek, men eftersom jag redan hade dem tillgängliga blev det att använda dem ändå.

Färdigt för test, alla justerbara möjligheter.
Blev riktigt bra, Benställning lackerad i Mattsvart och data o tangent plåtar i Grafit grå färg, matchar varann super.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…