Designat bord

Konferensbord med lite design till Stena Stål

dec 23, 2021 | Designbord

Självklart kommer detta bord att tillverkas av stålrör – och ja, jag planerar att slipa dem för att uppnå en riktigt fin finish. Ovanpå benställningen kommer jag att placera en skiva av Aludurk, och som pricken över i:et kommer en tjock, 8mm härdad glasplatta i en elegant bronsfärgad nyans att läggas ovanpå.

Dessutom önskar kunden att inkludera integrerade uttag direkt i skivan för data, HDMI, USB och vanliga 220V, vilket jag ser fram emot att implementera på ett estetiskt tilltalande sätt. Jag är optimistisk och hoppas kunna lösa detta på ett snyggt och funktionellt vis.

En särskild popup-kontakt som innehåller olika typer av uttag.
Ett stabilt ramverk går de åt när de ska ligga en Härdad 8mm glas skiva på,,

Hålet är nu utsågat, och allt som återstår är att hoppas på att jag har beräknat måtten korrekt för den 8mm tjocka härdade glasplattan som är på väg.

Skulle det visa sig att jag har gjort en felberäkning, innebär det att jag måste tillverka en ny skiva av Aludurk, vilket verkligen inte vore önskvärt.

Med tidspress och en dos av otålighet i ekvationen, har jag beslutat att ta risken.

Ja då ska benställning klarlackeras oxå sen börjar bordet bli klart. Så coolt det blev.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…