Ja detta bordet ska tillverkas i hehe så klart stål rör som ja troligen kommer slipa så ja får upp en snygg finish , sen kommer en Aludurk skiva ligga på benställningen o sen på den ska de ligga en maffig 8mm härdad glas skiva i Bronze färgad nyans , sen vill dom oxå ha uttag på skivan där data , Hdmi, Usb och vanliga 220V uttag ska finnas, så ja hoppas ja kan lösa det på ett snyggt sett.

 

En så kallad Popup kontakt med diverse uttag.

Ett stabilt ramverk går de åt när de ska ligga en Härdad 8mm glas skiva på,,

Ja hålet är skuret o nu är de bara o hålla tummarna att ja skuret hålet rätt för den Härdade 8mm glas skivan som kommer tids nog. Annars får ja göra en ny Alu durk skiva o de vore ju ganska trisst. Men dåligt med tid o lite otålig så får de bli en chansning.

Ja då ska benställning klarlackeras oxå sen börjar bordet bli klart.. S coolt de blev.