Altanräcke i smide

Altanräcke i smide

apr 16, 2022 | Räcken & staket

Att arbeta med svetsning av trappsektioner innebär alltid ett visst mått av finlir, särskilt med tanke på risken att materialet drar sig och ändrar vinkel under processen. För att hantera denna utmaning effektivt, har jag använt mig av en metod där jag svetsar fast vinklar på 34 grader.

Denna teknik gör det möjligt för mig att spänna upp konstruktionen på ett sådant sätt att materialet förhoppningsvis drar sig minimalt. Projektet omfattar inte bara ett altanräcke men även en extra sektion som leder nerför en trappa, vilket kräver extra noggrannhet för att säkerställa att allt passar perfekt och uppfyller estetiska såväl som funktionella krav.

Alltid pyssel i svetsa trapp sektioner,, lätt att de drar sig o ändrar vinkel, så ja har svetsat fasta vinklar i 34 grader så ja har kunnat spänna upp det o hoppas de drar sig minimalt iaf.

Altan räcke plus en sektion nerför en trappa,,

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…