Detta är en ny variant, vilket gör det mycket spännande. Vanligtvis gör man ett vinställ med liggande flaskor, här ska vi göra ett spritställ med stående flaskor. Kommer att arbeta fram en spännande design med smide i lucka/dörr och lite mer stilrent på övrig ram. Luckan kommer även ha broms, normaltyngd när man öppnar den, men i uppfällt läge stannar den kvar. Så det är ingen risk att man får den i huvudet om man av någon anledning får för sig att ta ut två flaskor samtidigt och släpper luckan.  Arbetet rullar på men jag måste ha kontroll på vissa saker, så de blir i rätt ordning då allt görs på frihand. Mönstret är klart men inte sammanfogat. Gångjärn, dämpare och hyllplan måste jag ha klart innan något kan svetsas ihop. Storleken framifrån sett blev 1810 mm bred och höjd 490 mm. 

En bild på spritstället upphängt och klart, de va kul att se!!

spritställ     OBS!!  FILMKLIPP