Exklusivt fatgrill – hemmagjord grill från ett plåtfat

apr 13, 2011 | Smide och design, Trädgårdsgrill

Tänk dig att ett gammalt plåtfat kan bli mittpunkten i dina framtida mysiga grillkvällar i trädgården! Med lite pyssel och kärlek har jag förvandlat detta plåtfat till en riktigt unik och mysig grill. Jag delade fatet rakt av, så nu har vi ett praktiskt lock på toppen med ett litet spjäll och gångjärn som gör det superlätt att kika in och vända på korvarna och burgarna.

Smart och snyggt

Det finurliga med att ha ett lock är att vi nu enkelt kan hålla koll på värmen och röken, vilket ju är hemligheten bakom all fantastisk grillning. Allt blir precis så där perfekt grillat, och med gångjärnen lyfter vi bara upp locket utan krångel.

En grill full av berättelser

Denna grill är inte bara praktisk, den ser också riktigt cool ut. Den har den där tuffa, industriella känslan som blir en riktig snackis varje gång vi tänder upp den.

Så om du, precis som vi, älskar att grilla och vill ha något som verkligen är annorlunda och speciellt, då har du hittat rätt.

Vill du veta mer?

Om du är sugen på att göra dina grillaftnar lite extra speciella eller bara vill ha en grill som verkligen sticker ut, hör av dig till mig. Denna grill visar att det går att skapa något både häftigt och hållbart – perfekt för långa, härliga kvällar med familj och vänner.

En mer påkostad fatgrill, där vi ska ha överdelen kvar som lock med litet spjäll och gångjärn för att lätt kunna öppna.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…