Väggkonsoler modell kraftig

dec 21, 2023 | Konsoler

Ja, dessa konsoler är verkligen robusta och hållbara, de står pall för det mesta.

De är tillverkade av 4 mm tjock plåt och 60x60x4 mm rör, vilket ger en solid och stabil struktur. Dessutom har vi förstärkt dem ytterligare med ankarprofiler som är noggrant svetsade på armarna, vilket ökar deras hållfasthet och livslängd.

För att inte bara vara funktionella utan också estetiskt tilltalande, kommer de att pulverlackeras med en vacker nyans av RAL 5002 Blå. Denna finish ger inte bara en attraktiv look, utan bidrar också till ytterligare skydd mot korrosion och slitage, vilket säkerställer att konsolerna behåller sitt utmärkta skick över tid.

Detta gör dem till ett perfekt val för alla som söker en kombination av styrka, hållbarhet och stil.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…

Väggkonsoler

Väggkonsoler

Jag arbetar just nu med att tillverka fyra smidesväggkonsoler till ett värdshus, där de ska...