Ställningar klara för leverans

Ombyggnad + nytillverkning SMURFIT KAPPA

jun 9, 2011 | Industri projekt

Projektet för SMURFIT KAPPA innebär både ombyggnad av befintliga ställningar och tillverkning av nya klicheställningar i en ny modell. För ombyggnaden av de befintliga ställningarna, som kommer i olika storlekar, kommer vi att utföra anpassningar för att förbättra deras funktion och effektivitet. Det kan innefatta förstärkning av strukturerna, byte av komponenter eller andra justeringar för att möta specifika behov eller förbättra användarupplevelsen.

Vid nytillverkningen av de 2 klicheställningarna i den nya modellen kommer vi att tillämpa innovativa designprinciper för att säkerställa hållbarhet, effektivitet och användarvänlighet. Den nya modellen kan ha förbättrade funktioner och egenskaper jämfört med de befintliga ställningarna för att möta de föränderliga kraven och behoven hos SMURFIT KAPPA.

Denna omfattande leverans syftar till att förbättra produktionsprocessen och maximera effektiviteten hos SMURFIT KAPPA genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som är anpassade till deras specifika krav och mål.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…