Materialsängar

Materialsängar till Stena Stål

aug 21, 2023 | Industri projekt

För Stena Stål har vi tagit fram en serie av specialkonstruerade materialsängar, robusta nog att stödja och förvara slipat stål. Dessa sängar är skapade med precision för att hantera stålstänger upp till 3 meter, där vi planerar att tillverka totalt tio stycken i denna specifika design. Tanken bakom dessa sängar är att erbjuda en säker och pålitlig förvaringslösning som står emot den dagliga belastningen i en industriell miljö.

Utöver den initiala serien, tar vi även fram tre ytterligare sängar, designade med kapaciteten att ackommodera ännu längre material på upp till 6 meter. Detta är en strategisk utveckling för att möta en bredare användning och erbjuda våra kunder ökad flexibilitet i hanteringen av olika materiallängder.

Varje säng är tillverkad med en stark fokus på hållbarhet och funktionalitet, med material och konstruktionstekniker som garanterar lång livslängd och minimalt underhåll. Genom denna skräddarsydda lösning stärker vi vår förmåga att möta specifika behov och krav, vilket underlättar en mer effektiv och organiserad arbetsmiljö för våra kunder. Denna tillverkningssats speglar vår åtagande till innovation och kvalitet, säkerställandes att varje produkt inte bara möter, utan överträffar de industriella standarderna.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…