Trendig design på vin/spritställ. Lev. Gästgivargården i Värnamo

aug 4, 2012 | Vinställ

Detta koncept är specialdesignat för en kompakt barplats på Gästgivargården i Värnamo, med målet att inte uppta för mycket utrymme samtidigt som det rymmer ett maximalt antal flaskor. Genom att använda en pyramidstruktur och arrangera flaskorna i ett alternerande mönster över tre nivåer, hoppas vi på en effektiv lösning.

Det är lite av en gamble och vi är ännu osäkra på hur väl det kommer att passa in. Dock är det viktigt att ta det första steget någonstans.

Spritshyllan, som inte är bredare än 850 mm, högre än 425 mm, och djupare än 250 mm, beräknas kunna hysa ungefär 25 flaskor. Om allt faller på plats estetiskt, kommer enheten att pulverlackeras i en struktur svart finish, vilket förväntas ge ett mycket tilltalande utseende.

För att ytterligare förbättra designen kan det vara värt att överväga justerbara hyllplan för att enkelt kunna anpassa utrymmet efter olika flaskstorlekar, vilket skulle öka dess flexibilitet och användbarhet. Ett inbyggt belysningssystem kan också övervägas för att framhäva flaskorna och skapa en inbjudande atmosfär.

Sprithylla
Sprit och vinhylla för restaurang

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…