NY design på plockvagnar till Garo Montage

okt 23, 2012 | Industri projekt

Riktigt special anpassade till kundens ändamål, en del pill att få allt i ordning när man gör ritningen efter som. Tillverkade en vagn för ca 1 år sedan men ska nu göra 2 till med en del ändringar så ja har inte så mycket att gå på plus att det är för lång tid i mellan så man har glömt det mesta.

Jag har dom gamla ritningarna så vissa mått använder vi.

Har bland annat vänt på ramen till hyllplan så vi får en liten kant så inget glider av, hyllplanen har jag gjort lösa så det blir lätt att göra rent. 2 stycken hyllfästen för att ställa plåtar mot har breddats, har även försökt att få ner vikten något men det är inte så lätt, det måste vara stabilt.

Vi sätter på lite större hjul så det rullar mycket lättare.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…