Vinglashållare för att hänga glasen.

mar 12, 2014 | Vinställ

Vinglashängare är inte bara ett föremål för förvaring, utan något som kombinerar funktionalitet med estetisk tilltalande design. Inspirerad av den sofistikerade atmosfären på restauranger, erbjuder denna vinglashållare en elegant lösning för att visa upp och förvara dina vinglas.

Denna glashållare är gjord för att monteras på väggen, vilket inte bara sparar utrymme utan också förvandlar dina vinglas till en del av inredningen.

Med plats för 4-5 glas per pinnpar, designades den med tanke på både praktisk användning och visuell attraktion. Glasen hängs säkert mellan utstickande pinnar, där deras fot enkelt glider på plats, vilket gör dem lätt tillgängliga samtidigt som de presenteras på ett vackert sätt.

2014-03-12 15.13.01
Foten ska glida på 2 st pinnar och en 4-5 glas kanske det får plats per två pinnar.
Foten ska glida på 2 st pinnar och en 4-5 glas kanske det får plats per två pinnar.

Smidet ger varje hängare en unik karaktär, vilket innebär att inga två stycken är exakt likadana. Det är denna personliga touch som gör att våra hängare sticker ut och blir en uppskattad del av varje hem.

2014-03-12 12.52.58
2014-03-12 15.13.10

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…