Specialfästen till stora ventilationstrummor. Lev DS Smith via Wvent Inneklimat i Värnamo

feb 23, 2015 | Industri projekt

2015-03-14 11.05.18Ja special är de gott om hehe, På uppdrag av Wvent i Värnamo ska vi göra lite nya fästen till stora ventilationstrumma som Wvent har installerat på taket hos DS Smith före detta SCA. Så ja har tagit fram en prototyp sen får vi ta det där ifrån. Totalt blir det ca 13 st fästen.

Ska passa för 1250mm ventilationstrumma, så det är stora grejer.

Ska passa för 1250mm ventilationstrumma, så det är stora grejer.

4 5_n 6_n (1)Tja de blev ju inte så tokigt, ja va lite orolig för passformen, alla fästen är det olika höjd på och taket har en lutning på 3,5 grader till 4,8 grader så varje fäste är skräddarsytt för sin plats hehe.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…