Pallställning i rostfritt stål för långa trälådor

jan 3, 2017 | Industri projekt

Vi stod inför en unik utmaning: att skapa en pallställning som kunde hantera de långa trälådorna som ofta slängs utanför. Lösningen blev en robust konstruktion med stolpar i rostfritt stål. Visst, det kanske blev lite överdimensionerat, men det är en investering som lönar sig. Rostfritt stål behöver ingen lackering och är motståndskraftigt mot korrosion.

Den färdiga pallställningen är nästan lika stor som en dubbelsäng för ett barn! För att göra den ännu mer flexibel har vi monterat två små fästen på två av stolparna. Om de främre stolparna skulle vara i vägen kan man enkelt ta bort dem och istället placera dem på sidan. Och om fästena skulle vara i vägen kan man enkelt lyfta upp stolparna och vrida dem ett kvarts varv.

För att göra det ännu smidigare har vi även skapat ett litet ramverk på ovansidan. Nu kan man enkelt plocka ut lådorna utan att behöva ta bort hela pallställningen. Perfekt för snabb och effektiv hantering när lådorna ska transporteras till containern.

Leverans till Värnamo Slip och Glasmästeri,

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…