Arbetsbord med glasskiva 6,5m långt.

feb 19, 2017 | Industri projekt

Jag har påbörjat tillverkningen av ett ungefär 6,5 meter långt arbetsbord för Värnamo Sliperi och Glasmästeri. Projektet är lite av en utmaning eftersom det finns kablar, element och luftkanaler som jag måste navigera runt, men jag ska göra mitt bästa för att ta hänsyn till dessa.

För att hantera bordets längd har jag beslutat att bygga det i tre sektioner. Och som toppskiva väljer vi naturligtvis en imponerande glasplatta – det blir ju inte bättre!

För att spara utrymme och ge bordet en ren design, kommer det att monteras direkt på väggen, vilket eliminerar behovet av ben. Jag använder 40x40mm rör för ramen och konstruerar ett finare ramverk inuti för att stödja glasplattan på bästa sätt.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…