Ja 2 sugkroppmaskiner ska man kunna hänga upp på den väggen och på andra sidan ska det va plexiglas som ska kunna dras ut o byta om det skulle behövas. Ställningen ska stå framför en cnc styrd glas skärmaskin. Glas sugmaskinerna är lite tunga så ja har tagit lite kraftigare material o hoppas det ska räcka, 50x50x5mm och sen får ja nog tillverka U-profiler som plexiglaset ska skjutas in i men de ska nog gå.

Passade fint och även med dom 2 maskiner hängandes på så stod det stabilt. 🙂

 

Här ska ett plexiglas skjutas in, och då ja inte fick tag i så liten U profil så fick ja tillverka egen där ja skar av ena sidan på ett litet fyrkantsrör som va 15x15x2mm. Som jag sen svetsade fast på ett grövre rör20x20 för att få bättre stabilitet o samtidigt få ett litet mellanrum mellan glaset och ställningen på 5mm

Detta är det ena fästet för den så kallade glas sug maskinen.