Trendig benställning för marmorskiva

dec 22, 2017 | Bordsben

Vi har skapat en trendig bordsbenställning designad speciellt för att bära upp en tjusig marmorskiva. Benställningen är tillverkad av massivt 15x15mm kalldraget stål, som vi har valt att endast klarlacka. Detta för att behålla och framhäva den naturliga metalliska färgen och texturen av stålet.

Ovanpå denna robusta grund ska en imponerande 30mm tjock marmorskiva vila, vilket ger ett lyxigt och elegant intryck till hela möbeln.

Att fånga skönheten i marmorskivan på bild har varit en utmaning; den är helt enkelt så mycket mer imponerande i verkligheten. Skivan levererades av Värnamo Sliperi & Glasmästeri, kända för sin höga kvalitet och expertis.

Detta samarbete har resulterat i en möbel som inte bara är en funktionell pjäs, utan också ett verkligt konstverk som kommer att bli en central punkt i varje rum den placeras i.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…