Balkongräcke i stilren smidesdesign.

mar 15, 2018 | Räcken & staket

Jag har nyligen arbetat med ett balkongräcke i en stilren smidesdesign, en modell jag tidigare designat och som jag personligen tycker blev mycket lyckad. Denna gång ska räcket monteras på ett valsat plåttak med en viss lutning, vilket kräver att vi använder justerbara fötter för att säkerställa stabilitet och korrekt anpassning till takets lutning.

Stavarna i räcket är gjorda av 12x12mm solidt material, vilket är standard för denna typ av design, men för att ge räcket en mer robust och framträdande look har vi valt att använda 20x20mm rör för både mellan- och underliggarna.

Detta bidrar till att ge räcket en tyngre och mer distinkt utseende, vilket förstärker den stilrena designen.

Som överliggare har vi valt att använda ett halvovalt plattjärn med dimensionerna 40x10mm. Detta val ger räcket en elegant finish och en behaglig känsla vid beröring, vilket är viktigt för användarkomforten.

Den här kombinationen av material och dimensioner skapar en balanserad och attraktiv design som kompletterar balkongens estetik och förbättrar det övergripande intrycket av fastigheten.

ett rör kommer träs på utanför dom justerbara fötterna o täcka dom.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…