Ja efter funderande när ja blev frågad av min stål leverantör om dom dom kunde hyra in mig i ca 2,5-3 månader ex antal timmar om dagen då dom skulle flytta runt, ändra maskiner o förhoppningsvis få ett bättre flöde på golvet, så va min första tanke att ja inte hade tid , men sanningen va att ja hade absolut inte tid  men efter att ha varit deppad efter min far o brors bortgång så har ja haft svårt att komma igång igen , så ja såg att de detta va min chans att tvinga igång mig igen. Träffa lite folk, få lite dagliga rutiner och så klart få en inkomst som va lite stadigare en den ja haft det sista året.

De har hjälpt, har nu varit där i drygt 2 månader tror ja o ja försöker jobba på, tyvärr har ju detta medfört att ja har tackat nej till ganska många jobb men har o andra sidan tagit ett jobb i taget på den högen där många kunder har valt och vänta på att ja skulle komma igång igen och nu har ja egentligen bara 2-3 projekt kvar på den gamla högen o är sen på 0, inga jobb som direkt skriker en ja är som sagt fortfarande kvar på Stena Stål som deras alltiallo, hur länge till vet ja inte men kommer snart att försöka plocka in lite jobb vart efter ja ser att ja hinner med framför allt så länge Stena vill ha mig där.

Har sista veckorna monterat ihop lite material ställningar hehe

Det är fortfarande några ställningar kvar hehe, men ja börjar snart bli ganska duktig på att montera ihop dessa :).