Ja nu är de dax för en singel balk trappa igen,, denna gången är det balk 120x120x3mm och den ska va obehandlad så de ger de ruffiga designen :). Kunden sa själv fixa stegen som kommer bli i en 55mm tjock limträbalk o med ett djup på 270mm, stegen ska betsas eller målas med en svart färg tror ja han sa .. foten o bjälklagsplåten och steg plåtar är skurna i 6mm plåt, När man sen svetsar stegen så slår sig plåten så ja har satt upp alla steg i hydraul press o tryck dom hyfsat raka.

 

Trappan , steg o rostfritt räcke med Ask handledare på båda sidor,, Super snyggt.

Trappan på plats utan missöde o den passade ganska perfekt.. De kommer läggas lite provisoriska steg fram tills bygget har kommit lite längre.

Ja som vanligt måste man ju börja någonstans.

 

Såja,, de ser ju inte så illa ut,, Denna trappan är lite längre än den normala som brukar ha 13 steg mot denna som har 15 steg.

1a Steget som vilar på en 6mm plåt med 4 hål i för att fästa i golvet men med den bjälklagsplåten ja har brukar de inte ens behövas utan räcker med lim eller kanske någon typ av fäst..

Har här oxå tillverkat lite snabbt ett hjälpmedel vid monteringen som man kan ställa under ett steg o pumpa upp med hydraulik så slipper man slita ihjäl sig.