Väggmonterat bord i specialmodell

apr 17, 2023 | Industri projekt

Jag har designat ett unikt bord som kommer att monteras på väggen och utrustat det med en motor och trapetsgänga för att smidigt kunna fälla ut och in bordskivan. Det här är ett specialanpassat bord avsett för ett grafiskt företag som lägger stor vikt vid ekologiska principer, specifikt för återvinning av deras klichéer, eller som det mer tekniskt kallas, deras backing.

Initialt testade jag med en standardmotor, men den hade inte tillräcklig kraft, så jag bytte till en 380v motor som fungerade utmärkt. Även om bordskivan rör sig lite långsamt när den skruvas ut, ser jag det som en fördel för att förhindra eventuell skevhet.

Detta projekt är ett steg mot mer hållbara och anpassningsbara arbetslösningar.

Sprängskiss
Detta kan vi kalla sprängskiss 🙂
Här sitter en kliche på plats i Aluminiumskenan o är redo för att dra bort klichen som är klistrad på den röda backingen. När bordet är uppfällt så bygger det bara kanske 150mm från väggen och bordsskivan är ca 1000x2000mm.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…