Lite special,, när arbetarna behöver komma upp i toppen på maskinen så ja ska försöka få ihop en trappa med gallerdurk så dom kan gå upp men trappan måste fästas i maskinen o på golvet men samtidigt måste den kunna plockas bort vilket gör de hela lite bökigare, även räcke för säkerheten ska finnas, Räcket är av en enklare modell o görs i samma rör som trappan,, 30×30 o de kommer bara va stolpar och överliggare.

Ja någonstans här ska trappan va är de tänkt..

De gick hyfsat bra o faten trappan 🙂

Ja nu är de snart dax o påbörja ett räcke som ska följa VR sida upp för trappan o en bit på viloplanet, sen ska de va ett hmm svängbart räcke på de viloplanet som ska monteras på maskinen.

Dessa hjul är exakt i markhöjd så när man lyfter trappan i framkant så kommer dessa hjul göra de möjligt att flytta trappan om så behövs.

Handtagen som sitter på stolparna är till för att fälla ut o lyfta trappan försiktigt så hjulen bak på trappan går i golvet o man kan sen flytta trappan ganska enkelt.

Den högra delen av viloplanet är uppfällbart och även räcket ska gå o svänga bakåt för att en maskindel ska kunna flyttas bakåt o då kan inte trappan va i vägen.. Hoppas detta ska funka..

Lackering på gång o trappar är i 3 delar nermonterad.

Trappan är ner monterad och lackering är på G.