Kraftiga väggkonsoler till företag

jun 21, 2023 | Konsoler

Dessa konsoler skiljer sig markant från de vanliga modellerna man ofta stöter på. De är robust tillverkade med 60x60x4mm rör, vilket ger en exceptionell styrka och hållbarhet. Denna typ av konstruktion säkerställer att konsolerna kan hantera en betydande belastning utan att kompromissa med stabiliteten. Det är en design som kombinerar både funktionalitet och estetik, vilket gör dem idealiska för en mängd olika användningsområden.

För att ytterligare förstärka deras funktionalitet har ankarprofiler monterats på hyllplanen. Denna detalj är avgörande för att öka konsolernas bärkapacitet och säkerställa att de kan stå emot de krav som ställs i tuffa miljöer. Ankarprofilerna bidrar också till en mer flexibel användning, eftersom de tillåter enkel och säker montering av hyllplan eller andra komponenter.

Denna unika kombination av robusta material och genomtänkt design gör att dessa konsoler inte bara är praktiska, utan också en långsiktig lösning som klarar av de utmaningar som kommer med krävande förhållanden. De är perfekta för dem som söker en pålitlig och hållbar lösning för sina lagrings- eller stödbehov.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…

Väggkonsoler

Väggkonsoler

Jag arbetar just nu med att tillverka fyra smidesväggkonsoler till ett värdshus, där de ska...