Eldkorg att värma sig runt

Eldkorg

feb 27, 2010 | Smide och design, Trädgårdsgrill

Här har vi en mycket charmig och funktionell variant av eldning utomhus – eldkorgen. Jag har lagt ner lite extra arbete för att förstärka den så att den kan hålla i många säsonger framöver. Dessutom har jag gjort ett ben justerbart för att den ska kunna stå stadigt även på ojämnt underlag.

Även om den fortfarande är i prototypstadiet och inte helt färdig, är den redan användbar. Det är bara att fylla korgen med lite ved och tända en öppen och vacker brasa.

Jag funderar även på att inkludera en liten lyxig touch genom att eventuellt tillverka ett galler, så att man kan grilla en korv eller två över elden. Det skulle verkligen höja upplevelsen av att vara utomhus och njuta av eldens värme och sällskap.

 

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…