Nytt staket/räcke anpassat för varierande behov

apr 11, 2010 | Räcken & staket, Smide och design

På grund av stor efterfrågan är vi nu i full färd med att utveckla ett staket/räcke, designat för att möta våra kunders behov. Detta flexibla system erbjuder stolpar som enkelt kan skruvas fast i en mursockel, eller, för den som föredrar en mer permanent lösning, alternativet att gjuta stolparna direkt i marken.

Kunderna kommer att kunna beställa staketsektioner i längder om 1 eller 2 meter, med stolparnas höjd satt till 1 meter. När staketet är monterat på stolparna, kommer den totala höjden att vara cirka 0.9 meter.

Vi har beslutat att initialt erbjuda staketet obehandlat för att ge våra kunder friheten att välja slutbehandling själva, vare sig det innebär en enkel lackning eller egen handmålning. Alternativ som elförzinkning och galvanisering kommer också att finnas tillgängliga.

Vi arbetar för närvarande med att slutföra modellen, och information om priser och bilder kommer att presenteras inom kort. Vår ambition är att priset ska ligga på omkring 1000 kronor per meter inklusive moms. Observera att priset för lackering, montering och frakt kommer att tillkomma.

För en 2 meter lång sektion av staketet är det preliminära priset satt till 1750 kronor inklusive moms, obehandlat. En stolpe med en höjd på 1 meter kommer att kosta 120 kronor, också den obehandlad.

Priset för 1st 2 meters sektion  1750:- inkl moms, obehandlade

Priset för 1st stolpe höjd 1 meter 120:- inkl moms, obehandlade

Det kommer att finnas tre alternativ för stolparna:

  1. Fyrkantspinnar i massivt material, 10x10mm.
  2. Vinkeljärn, 15x15mm med en godstjocklek på 3mm.
  3. Vinkeljärn, 25x25mm med en godstjocklek på 3mm.

Alt nr 1.  4 kant 10x10mm
Alt nr 2.  vinkel 15x15mm
Alt nr 3.  vinkel 25x25mm

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…