Gravlyktor till Tsunamins offer

apr 21, 2010 | Smide och design

Jag fick en speciell förfrågan, eller kanske snarare en tragisk ära, att tillverka gravlyktor för en kund som jag känner väl och som förlorade sina två barn i tsunamin.

Med tanke på den unika situationen var det viktigt att skapa lyktor som var både funktionella och betydelsefulla.

Vi anpassade höjden och storleken för att passa just deras behov och önskemål. Glasen gjordes skjutbara för att underlätta när det var dags att byta ut ljusen, samtidigt som vi inkluderade en liten skorsten på taket för att möjliggöra luftcirkulation utan att riskera att släcka ljusen.

Lyktorna målades i en halvblank svart färg för en tidlös och respektfull känsla. Att tillverka dessa lyktor var en känslomässigt utmanande uppgift, men jag hoppas att de kan ge tröst och ljus i den svåra tiden för familjen.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…