Justerbar arbetsställning för byte av firma-logotyp

dec 21, 2010 | Smide och design

I samband med ett namnbyte ska jag montera upp en ny och stor företagspelare. För detta ändamål behövs en ställning som är justerbar i höjd på varje ben för att kunna stå stabilt på ojämn mark. Totalhöjden på pelaren är 4 meter, medan ställningen ska kunna justeras till en höjd mellan cirka 1,5 och 2,5-3 meter.

Designen av ställningen är avsedd att vara så enkel och lätt som möjligt, utan att kompromissa för mycket med säkerheten.

Detta projekt genomförs i samarbete med en reklambyrå vid namn XXL Reklam & Kommunikation, som ansvarar för designen av den nya logotypen. Arbetet fördelas mellan oss, vilket är särskilt viktigt eftersom det rådande väderläget presenterar vissa utmaningar för genomförandet.

Framöver planeras även ett byte av logotypen som är placerad på väggen, vilket är en del av samma initiativ för att uppdatera företagets visuella identitet.

Håller här på att förbereda oss lite. Detta är den gamla logotypen och ska skruvas ner men lite problem har upptäckts och jag måste tillverka fästen till dom nya plåtarna.

Den nya logotypen uppe och klar. Väldigt kallt att jobba även att vi var 4st som arbetade tillsammans.

Denna ställning sitter vid infarten och är ny utbytt till den nya, nu har vi bara den logotypen som ska sitta på väggen men vi har fått tillåtelse att vänta lite med den.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…