Effektivt låssystem för öl- och läskkyl – Smidig lösning för personalen

jul 2, 2011 | Smide och design

Vi har påbörjat ett snabbt projekt för Gästgivargården i Värnamo som kräver att vi löser en viktig logistikfråga. På deras uteservering finns kyllådor och ett kylskåp som innehåller mat och dryck, inklusive öl och läsk. För att underlätta för personalen och undvika tungt arbete med att bära in och ut varje dag under öppetiderna behöver vi implementera ett smidigt låssystem.

För öl- och läskskåpet har vi utvecklat en innovativ lösning som möjliggör enkel låsning och upplåsning. Genom att montera en plåt som sticker ner i den främre kanten på kylskåpet och skapa två armar på varje sida med hål i framkanten har vi skapat en säker och praktisk låsanordning. När plåten är på plats träs de två stängerna genom hålen och låses med ett hänglås. Detta system möjliggör snabba och smidiga åtgärder för att säkra innehållet i kylskåpet när det behövs och frigöra det när det är dags för service eller påfyllning.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…