AVSLUTAD, Snygg ny design i smide på handledare i trapp. Värnamo

aug 12, 2011 | Räcken & staket, Smide och design

Trevlig ny variant för en handledare i trapp i ett lite äldre hus. Smide är modellen med så kallat präglat material men kundens önskan finns inte mycket att köpa färdigt så jag ska försöka göra både handledaren, handledarfäste och även någon form av avslut till handledaren. Trappen går i ett L upp till övervåningen och vi vill att den ska följa hela vägen upp så en osynlig skarv måste göras. Då handledaren ska göras i fyrkantsrör blir det knepigt att bocka dels 90 grader och sen följa trappan utan att röret vrider sig, vilket man aldrig behöver tänka på när man använder sig av runt material. Efter två tester så passar handledaren hela vägen upp riktigt bra och nu återstår lackering och färgen ska bli i struktursvart. Mycket snyggt!

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…