AVSLUTAD, Design skärmtak med glas ovanför dörr. Värnamo

okt 5, 2011 | Okategoriserade

Spännande projekt där vi ska tillverka ett entretak utanför ett sidohus på tomten. Både det stora huset,  tomt och sidohuset är mycket elegant. Finns ett tak ovanför altanen på stora huset och tanken är att hitta en tråd imellan husen så det ser genomtänkt ut. Problemet eller utmaningen är att det går ner två takstolar där ramen ska vara och att avståndet mellan dörren upptill och takstolar är litet vilket gör att få en bra lutning på glastaket är svår. Men vi ska även designa lite med vajer för både utseende och avlasta lite tyngd.

På plats och monterat. Riktigt nöjd även om det tog lite tid.

Glastakets utskärning blev riktigt bra, bättre pass form går ej att få!

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…