Elegant blomlåda i rostfritt stål

feb 4, 2012 | Smide och design

Här presenterar vi en blomlåda utöver det vanliga, tillverkad helt i rostfritt stål med en imponerande design. Tillverkad i 1,5 mm borstad rostfri plåt för maximal stabilitet och hållbarhet, har denna blomlåda även en liten innåtbockad kant för att minska risken för att skära sig på kanterna.

Med en totalhöjd på cirka 500 mm och en längd på cirka 1500 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för en imponerande blomsterprakt.

Varje detalj har blivit noggrant övervägd och tillverkad med precision. Kantarna är tigsvetsade och sedan polerade för hand för att återfå den borstade finishen, vilket kräver både tid och skicklighet.

Dessutom har benen en snygg bockad design och är ihopsvetsade i grupper om tre för att ge en stilren och enhetlig look, inspirerad av den kända stilen hos Lammhultsmöbler.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…