AVSLUTAD, PANIK jobb till SMURFIT KAPPA i Torup, 5 ställningar

jan 27, 2012 | Industri projekt

 

Klicheställning

Panikjobb till Smurfit Kappa, 5 stycken ställnigar i olika modeller från bord till wellpappvagn, klicheställning och färgvagnställning. Det som gör det hela lite roligt är att Smurfit Kappas två största VD i världen kommer på besök och mitt mål, hmm nä Smurfits mål är att jag ska vara klar med dessa vagnar, tillverkade målade och levererade till den 7/2 2012 och det blir tufft men det finns ju många timmar på ett dygn 🙂 så jag har lovat att iaf försöka.

Färgvagn 3200mm lång

 

Ett lock till tvättkaret har vi tillverkat också, locket har gjorts i 2mm Aluminium på grund av tyngden vilket är både bra och mindre bra, lätt och smidigt att hantera men också lätt att buckla till helt enkelt lätt att förstöra. Ett stabilt och hållbart lock i metall eller helst i rostfritt hade man knappt orkat lyfta då bredden är ca 700mm och längd 2850mm. Ett lock skulle då väga runt 25kg vilket inte är smidigt. Två distanser i rostfritt som den så kallade rakelkniven ska ligga på i karet har vi gjort, var den ena distansen är lite kortare då tvättkaret är djupare i ena ändan så det blir lättare att tömma när det behövs.  

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…