Bricket grillåda i rostfritt med galler + Galje ställning i svart rör.

sep 18, 2012 | Smide och design, Trädgårdsgrill

En smidig galjeställning designad för att skruvas fast i väggen, kompletterad med två rör som sträcker sig ner mot golvet, erbjuder en unikt cool design. Ställningen har dimensionerna 1400mm i höjd, 250mm i djup och 1300mm i bredd, och är en trendig inredningsdetalj avsedd för en klädaffär i Stockholm.

Lyckligtvis sammanföll detta projekt med ett annat jobb jag hade i Stockholm Bromma, vilket gjorde att jag kunde leverera dessa föremål personligen.

Detta möjliggjorde ett snabbt möte och en snabb, felfri leverans.

Göra en brickettlåda i rostfritt ligger givetvis mig varmt om hjärtat då jag verkligen gillar att jobba med rostfritt MEN ibland kostar det mer än det smakar tror jag.

Jag ville verkligen göra denna lådan så ja gav kunden ett bra pris,,, med resultat att min leverantör hade gett mig fel pris och den 3mm syrafasta rostfria plåten kostar nästa lika som kunden pris på färdig låda, så efter 1,5 tim arbetar jag gratis.

Jag försöker bygga min image på att göra allt jag kan för kundens bästa och stå för det jag säger.

Ibland är det inte så roligt hehe. Om jag sen skulle skära en plåt fel eller liknande så, då börjar ja nog gå minus.

Detta var ett riktigt roligt projekt att göra och ser fram i mot slutresultatet ,

Fick här ett par imponerande bilder av kunden när Brickettgrillen kom på plats, ja säger bara, härligt att se, hoppas köttet blir lika fint :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…