Bricket grillåda i rostfritt med galler + Galje ställning i svart rör. Leverans Stockholm

sep 18, 2012 | Smide och design, Trädgårdsgrill

En smidig galjeställning som ska skruvas in i väggen och 2 rör som går ner och vilar mot golvet, riktigt cool variant. Höjd 1400mm, djup 250mm och bredd 1300mm. Trendig variant som ska placeras i klädaffär i Stockholm. Med tur hade jag ett annat jobb i Stockholm Bromma och kunde ta med dessa grejer så vi kunde ta ett snabbt möte och dessa grejer blev levererade snabbt och felfritt.

Göra en brickettlåda i rostfritt ligger givetvis mig varmt om hjärtat då jag verkligen gillar att jobba med rostfritt MEN ibland kostar det mer än det smakar tror jag. Jag ville verkligen göra denna lådan så ja gav kunden ett bra pris,,, med resultat att min leverantör hade gett mig fel pris och den 3mm syrafasta rostfria plåten kostar nästa lika som kunden pris på färdig låda, så efter 1,5 tim arbetar ja gratis. Jag försöker bygga min image på att göra allt ja kan för kundens bästa och stå för det ja säger. Ibland är det inte så roligt hehe. Om ja sen skulle skära en plåt fel eller liknande så, då börjar ja nog gå minus. Detta va ett riktigt roligt projekt att göra och ser fram i mot slutresultatet ,

Fick här ett par imponerande bilder av kunden när Brickettgrillen kom på plats, ja säger bara, härligt att se, hoppas köttet blir lika fint :).

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…