AVSLUTAD, Anslagstavla i högsta design i exklusivt utförande. Leverans Netmine i Värnamo.

okt 13, 2012 | Okategoriserade

Detta blir något extra. Hoppas verkligen ja lyckas med denna. Anslagstavlan kommer att ha måtten ca 1160 mm x 2010 mm när den är öppen och när den är stängd runt 550 mm x 2010 mm. Ska tillverkas som en bok. På ena halvan invändigt ska det hänga en glas skiva som är vitbelagd på baksidan så man ska kunna skriva med tusch.  Övrig plats ska man ha riktigt fina  magneter för att hänga paper och ritningar med mera. När ja säger fina magneter så menar je det :), dessa små rackare kan hålla ett föremål på 2kg utan att tappa, men dom kostar också runt 125:-/st

Hela anslagstavlan ska vara i rost och sen klarlackerad men det ska finnas företagets namn på framsidan och namnet ska inte vara rostigt, så det kan bli lite pilligt :).

klistermärkena har ja turligt nog fått på plats utan missöden :), så nu är det rostning som gäller. Har även monterat dit en liten list för att lägga någon penna på som man kan se under den vita glas skivan som är i 6mm härdat glas.

Äntligen är det dags för att börja klarlackera, det är lite pilligt, ja byter roller väldigt ofta och vid varje ruta eller bokstav för att rollern blir smutsig och rostfärgad så en ny fräsch roller där det ska vara ren plåt får man kosta på sig :).

 

 

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…