Balkongräcke i smide, Leverans Tallberga

jul 18, 2013 | Balkongräcken, Smide och design

Mycket stiligt räcke i smide men stavar i två olika grovlekar, både i 10x10mm och 12x12mm. Handledaren är i halvovalt utförande med storlek 40×10. Med en balkong på plåt tak så är det oftast lutning så vi har använt oss av justerbara fötter i stolparna, mycket smidigt att justera höjden då det är vanligt att dessa plåt tak är ojämna. Nu kan man skruva in eller ut varje stolpe så att alla vilar mot taket. Dom justerbara fötterna är är med en kul led så dom ligger plant mot golvet/taket oavsett lutningen. För att foten ska bli  lite större så har jag tigsvetsat en rostfri plåt som är cca 60mmx60mm och jag har gjort den i rostfritt för där nere är den mest utsatt för vatten och fukt, svetsningen är bara för att den inte ska halka iväg så nu kan man lägga en klick sättlim tex så limmar man stolparna mot taket. Räcket ska nu mot ytbehandling.

Jag har bara sett dom färdiga bilderna men vad jag kan se så är jag mycket nöjd med detta resultatet :), kul att se!

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…