16m Smidesräcke i klassisk stil. Lev Jönköping

okt 1, 2013 | Räcken & staket, Smide och design

En mycket fin altan har byggts över ett dubbelgarage och ett räcke ska dit. Ser fram imot att montera upp detta. En lite övergång ska göras som går ner till en liten betong mur på en meter men det ska nog lösa sig men en mätning på plats får det nog bli. Den lilla övergången till betongmuren bblev lite klurigare än man kan tro hehe, som jag brukar säga Pest eller Kolera. Ska man ha dubbla stolpar där, hmm risk att det blir för mycket stolpe, inga stolpar på mellan sektionen ja då är det bekymmer med handledaren. Ja man får hoppa ner i tänkarlådan en stund o se om problemet klarnar 😉

Tycker lösningen med den lilla vinkeln blev ganska bra, kan va lite känsligt om höjdskillnanden inte stämmer men vi har nu en OK möjlighet att justera vinkeln och faktiskt har möjligheten att ta bort den sektion om man skulle behöva. Har satt smides gångjärn på baksidan vilket både blev praktiskt och snyggt. Ja nu är det dags för ytbehandling.

Montering på gång, måste åka tillbaka en gång till tyvärr, fick gäng bekymmer med en skruv som jag valde att fixa hemma men så kan det gå ibland. Annars passade det riktigt bra.

Hejsan!

Ja, jag såg för en stund sedan att du hade varit här. Tack så mycket för ett snabbt och bra jobb! Vi är väldigt nöjda!

Mvh

Kristin

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…