Hatthylla och skoställ plus galgar, Leverans Kopparberg

jan 20, 2014 | Smide och design

Hatthylla och skoställ som är en produkt som jag tagit fram för ganska länge sedan, väldigt omtyckt och möjligheten att få den i rätt längd är finessen. Lite pill med galgar om jag ska se på den tid man lägger ner men det är ett mycket skäligt pris för kunden iaf. 🙂

Håller på att försöka få min lackerare att ta hem Svart-grå Hammarlack som passar ypperligt till denna typ av produkt och det är en mycket snygg färg, dessutom väldigt hållbar.

Bilderna nedan kan ni se hur tillverkning av galgar sker, först valsar jag den sväng på galgen jag vill ha sedan böjer jag krokarna i ändarna manuellt, sen är det dags för själva häng kroken som ska bockas och sen slutligen svetsas fast på galgen.

Så då är det lackering kvar, jag jobbar fortfarande på att få tag på Svartgrå-hammarlack, hoppas på positiva besked nu i veckan

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…