Entré tak konsoler i smide

sep 16, 2014 | Konsoler

En trevligt variant och till ett billigt pris. 2 styck lösa konsoler om man har möjlighet att skruva fast taket direkt på konsolerna och framför allt att det inte är för brett mellan konsolerna. Här ska vi göra en svart ytbehandling och sen inget mer. Vill man sen eller om det behövs så kan man måla dom själv. Den svarta ytbehandlingen håller ett mycket bra rostskydd och ger en halvblank till matt nyans. Här ska kunden skruva fast ett plast tak så det blir inte så stora påfrestningar. Takets djup kan man göra ca 800-850 mm för att passa fint till smides konsolerna.

2014-09-16 13.12.29 2014-09-16 16.26.38

Färdiga med Svart ytbehandling

Färdiga med Svart ytbehandling

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…

Väggkonsoler

Väggkonsoler

Jag arbetar just nu med att tillverka fyra smidesväggkonsoler till ett värdshus, där de ska...