Rostfritt trappräcke med vågräta stavar o rostfri handledare. Lev Gislaved

sep 14, 2016 | Räcken & staket, Smide och design

Arbetet med ett stilrent trappräcke i rostfritt stål, utrustat med vågräta stavar och en matchande rostfri handledare, är alltid en fröjd. Denna gång är destinationen Gislaved. Rostfria räcken med denna design är tidlösa och tillför en elegant touch till vilken miljö som helst.

På grund av tidsbrist har vi dock behövt göra en del prioriteringar; så leveransen inkluderar just nu huvuddelen av räcket, medan installationen av handledaren i trappen och en mindre sektion i början av trappan kommer att behöva vänta lite.

Det är lite tråkigt när tiden inte räcker till för allt man vill åstadkomma, men åtgärden säkerställer åtminstone att säkerheten upprätthålls och att ingen riskerar att falla. Mer arbete återstår, men det viktigaste är att vi har tagit ett steg i rätt riktning.

2016-09-08-18-48-40

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…