Ja denna grillen är ju Grand de Lux,, tillverkad i enbart rostfritt syrafast och sen är den kanske något större än den vanliga altan grillen, så den tid de tar och priset på materialet så vet ja inte om det blir fler än 1st.

Samtidigt är det den första i detta slaget, så det är spännande o visst kul. men ja vet ju knappt om de kommer funka, har inga mått eller ritning, en bild från en karneval eller nåt någonstans. Denna grillen kommer bli ca 1250 mm i diameter och för att få ett grillgaller till detta kommer det gå åt ca 21 ringar i 10mm tråd ,, ca 55-60 m. Ja bilder kommer efter hand.  ja har ju inte jobbat så mycket sista tiden men börjar äntligen komma igång och ja försöker ta en kund i taget som har stått kvar i kö.

Fin bild från kunden

Två rör ska gå i varandra o de skulle va 4 tiondelar spel men de va det inte, så ja har fått slipa ner det inre röret lite ,, vilket va mycket jobbigt,, en svarv hade varit bra o ha hehe.

Grillen kommer bli ca 1250mm i diameter.