Stor utegrill

Grand de Lux rostfri grill: Ett mästerverk i storlek och kvalitet

aug 17, 2019 | Smide och design, Trädgårdsgrill

Denna grill är verkligen något utöver det vanliga – en Grand de Lux-modell som är tillverkad helt och hållet i rostfritt syrafast stål. Inte nog med det, den är också av det större slaget, vilket gör den till en imponerande syn på vilken altan som helst.

Med tanke på den tid och de kostnader som materialet innebär, är det kanske inte troligt att det blir fler än en sådan här grill.

Ändå är det något spännande och till och med lite roligt med den här grillen. Det är den första i sitt slag, vilket ger den en unik position.

Även om jag knappt har några mått eller ritningar att gå efter – bara en bild från en karneval eller något liknande – känner jag mig inspirerad att skapa något extraordinärt.

Denna grill kommer att ha en imponerande diameter på cirka 1250 mm. För att skapa ett grillgaller till detta behövs ungefär 21 ringar av 10 mm tjock tråd, vilket motsvarar cirka 55-60 meter.

Detta är verkligen en grill som kommer att sticka ut och ge en minnesvärd matlagningsupplevelse för alla som använder den.

Två rör ska gå i varandra o de skulle va 4 tiondelar spel men de va det inte, så ja har fått slipa ner det inre röret lite ,, vilket va mycket jobbigt,, en svarv hade varit bra o ha hehe.
Grillen kommer bli ca 1250mm i diameter.
Fin bild från kunden

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…