Julgran i smide

Liten smides gran

nov 26, 2019 | Smide och design

Denna smidesgran, som sträcker sig stolt 1500mm upp i luften och breder ut sig till omkring 600mm vid foten, är den perfekta kompisen för att piffa upp ditt hem eller din trädgård med en skvätt unik charm.

Tänk dig att ha den som en mysig välkomstkommitté i hallen, där den lyser upp rummet med lite fairy lights, eller som ett mysigt hörninslag bredvid soffan där den kan glittra i skenet från brasan.

För dig som gillar att ta med hemkänslan ut, är vår smidesgran en riktig höjdare i trädgården eller på uteplatsen. Den står lika stadigt på en vintrig gräsmatta som på ett trädäck, och blir en naturlig samlingspunkt där du, familjen, och vännerna kan samlas för lite kvällsmys under stjärnorna.

Och du, den är byggd för att hålla, så den här granen blir en del av familjen för många år framöver.

Inget säger ”vi tänker lite annorlunda” som en gran gjord av plattjärn och tråd. Den är perfekt för dig som vill blanda in lite industriell känsla med hemtrevligheten, och den funkar lika bra som en snackis vid middagsbjudningar som en trogen kompis som håller vakten vid ytterdörren.

Kort sagt, oavsett var du bestämmer dig för att ge den här smidesgranen ett hem, kommer den att addera en dos personlighet och värme.

Så varför inte låta den bli en del av din familj och se hur många glada minnen ni kan skapa runt den?

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…