hatthylla i smide

Skoställ och hatthylla i smide

jan 11, 2020 | Smide och design

Skoställ och hatthylla i smide har jag tillverkat under många år. Eftersom det finns många serietillverkade alternativ på marknaden och jag skapar allt skräddarsytt och för hand, kan dessa ofta kännas kostsamma.

Därför har jag valt att avstå från att tillverka dem, även om det kan vara roligt att göra dem ibland om man inte behöver oroa sig för timlön eller vinst i förhållande till antalet arbetstimmar.

Jag har nyligen skapat några nya variationer av samma koncept, men i en ny design. Jag har ännu inte hunnit lackera dem, och det kanske krävs att man ser dem i färg för att få en riktig uppfattning om resultatet.

Gallret jag har använt är krenelerat med 40 x 40 mm maskor, tråden är 10 mm tjock, och ramen är av plattjärn med en bredd på 35 mm och en tjocklek på 5 mm.

Nu återstår bara att försöka få lite färg på dem så att man kan se det slutgiltiga resultatet.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…