Julgran i metall

JULGRANAR i metall 🙂

nov 21, 2020 | Smide och design

Tänk dig en jul utan barr överallt och allergisnuva – en jul med en metallgran som är både stilren och smidig att hantera. Jag har haft nöjet att skapa en sådan variant av JULGRAN, som är både enkel att sätta upp och ännu enklare att plocka ned när helgerna är över.

Just nu har jag inga färdiga metalljulgranar på lager, men om du är intresserad av att göra julen lite extra speciell, tveka inte att lägga en beställning!

Du har möjlighet att beställa din gran antingen obehandlad, vilket ger dig friheten att själv välja finish, eller behandlad och klar för att ställas fram direkt. Obehandlade granar kommer utan färg, så du kan välja att antingen behålla den råa, industriella känslan eller ge den din egen personliga touch med valfri färg.

Varje gran är designad för att stå cirka 1500mm hög med en basdiameter på ungefär 600mm. Priset för en unik och återanvändbar metalljulgran är ca 1000:-. Om du är redo att beställa och vill ge ditt hem en hållbar och originell juldekoration, skicka ett meddelande eller ett mail.

Observera att belysningen inte ingår. Jag hittade en fin stjärna och LED-belysning som jag själv köpte till, tror det var på Rusta. Stjärnan låg på runt 79-80:- och LED-belysningen kostade mellan 150-200:-. En metallgran är inte bara ett praktiskt och allergivänligt alternativ, utan också enkel att förvara till nästa år, vilket gör julstöket lite mindre besvärligt.

Monterade 🙂
Tja en egen gjord stjärna hehe va ju tvungen o se hur de blev..
3 styck omonterade

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…