Ja har lovat att försöka hinna med en sådan Eldkorg som är lite kraftigare än dom man vanligen köper på Rusta kanske men visst dom kostar lite mer oxå, denna kommer tillverkas i en bottenplatta som är 5mm tjock och alla stänger kommer va i rund 12mm och den övre ringen kommer va i 12x12mm fyrkant, Det ska va 3 ben på den så är de mindre risk att den står ostadigt på kanske en gräsmatta men den står ju kanske lite mer ostadigt generellt när den har 3 ben så man får väl avgöra själv vilket som är bäst. Har gjort ett antal av dessa under åren i olika varianter, tar tyvärr lite för lång tid så normalt gör ja inte så många sådana även att de är kul o göra. Priset på denna eldkorgen har ja satt på 1300:- plus emballage o frakt om man inte kan hämta själv. Detta pris är gränsfall smärtsamt billigt för mig så det är ingen ide att försöka pruta på det priset.. 🙂 tyvärr, ja kommer höja med 100:- för varje prutförsök istället hehe..

Får väl se om mellanrummet stämmer mellan stängerna i slutändan 🙂

Ja den får gå som ett färdigt exemplar :),, blev ju ganska OK tycker jag.