Hyllställning till sågklingor

Hyllställning till sågklingor

dec 28, 2022 | Industri projekt

Denna hyllställning är specialdesignad för att förvara sågklingor på ett organiserat och effektivt sätt. Med sju fack på varje rad, erbjuder den gott om utrymme för att hålla klingorna separerade och lättillgängliga. Detta gör det enkelt att hitta rätt klinga för varje jobb, vilket sparar både tid och ansträngning.

Klingorna förvaras i kartonger vars storlek kan variera, men med en standardtjocklek på cirka 15mm. Varje fack är designat för att vara ungefär 290mm brett, vilket ger möjlighet att förvara upp till 18 sågklingor i varje fack. Denna kapacitet gör hyllställningen extremt effektiv för att maximera förvaringsutrymmet och hålla arbetsplatsen organiserad.

Denna hyllställning är inte bara praktisk, utan också byggd för att vara hållbar och tåla den belastning och det slitage som kommer med regelbunden användning i en arbetsmiljö. Den är en idealisk lösning för alla som behöver en pålitlig och organiserad förvaringslösning för sina sågklingor.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…