Sänggavel i rör o plåt

nov 28, 2022 | Smide och design

Denna sänggavel är en unik kombination av stil och hållbarhet, tillverkad av rör och plåt. Med rör i dimensionerna 60x60x2mm skapar vi en robust och stabil ram som utgör grunden för sänggaveln. Denna ram ger en stark struktur samtidigt som den bidrar till gavelns moderna och industriella estetik.

För att komplettera ramen använder vi vanlig svartplåt med en tjocklek på 1,5mm. Denna plåt svetsas noggrant på rörstommen, vilket skapar en slät och enhetlig yta som är både visuellt tilltalande och funktionell.

Efter svetsningen kommer sänggaveln att slipas för att säkerställa en jämn och fin yta. Denna process tar bort eventuella ojämnheter från svetsningen och förbereder ytan för det sista steget i tillverkningsprocessen. Slutligen kommer sänggaveln att klarlackas, vilket inte bara förhöjer dess utseende utan också ger ett extra lager av skydd. Klarlacken framhäver det råa materialets skönhet samtidigt som den skyddar mot slitage och korrosion, vilket säkerställer att sänggaveln behåller sitt utmärkta skick över tid.

Denna sänggavel i rör och plåt är en perfekt blandning av industriell charm och modern design, och blir en utmärkt accent i varje sovrum. Den är designad för att vara både praktisk och estetiskt tilltalande, och är ett utmärkt val för den som söker en unik och hållbar möbel.

Fin design, slipad och sen djup klarlack!

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…