Gästgivargården i Värnamo beställer smidesskydd

nov 21, 2011 | Smide och design

Gästgivargården i Värnamo har lagt en beställning på ett specialtillverkat smidesskydd, som ska komplettera det befintliga smidesräcket vid trappan med samma robusta design. Syftet med detta smidesskydd är att diskret dölja och skydda diverse föremål som förvaras under trappen.

För att matcha den specifika estetiken, använder vi stavar på 20 mm x 20 mm som är vridna och formade med en dekorativ ”S”. Denna särskilda ”S”-formade dekoration, som är avsedd att användas under trappen, är inte tillgänglig för köp i önskad storlek. Därför har jag tagit på mig att personligen tillverka dessa dekorativa element. Resultatet blev ganska bra!

Denna beställning från Gästgivargården är inte bara en demonstration av skickligt hantverk utan också av förmågan att anpassa sig och skapa unika lösningar för specifika behov. Detta smidesskydd kommer inte bara att fylla en praktisk funktion utan också bidra till att bevara och förstärka den historiska och estetiska känslan av platsen.

Det befintliga trappräcket
Tja det kanske kan funka!ja man måste börja någonstanns
Då va färgen klar, bara montering kvar 🙂
Monterat och klart, passade super 🙂

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…