Keramisk glasdörr för öppen spis

Keramisk glasdörr för öppen spis. Täta för rök in i huset

jan 19, 2013 | Smide och design

Ja det här va lite pilligare än ja trodde, min tanke va att använda glaset som dörr men det gick inte så jag fick göra om allt. En ram gjordes så man kan skuta in glaset från sidan och ramen va inget som gick att köpa färdigt så den fick ja skräddasy.

Om detta kommer funka återstår att se, blir det snyggt ja det får vi också se. Frontplåten är skuren i Cortenplåt, har nu testat att lägga på lite grafitpasta på en bit för att prova lite, man får en mörkare yta som samtidigt blir tåligare och troligen lättare att hålla ren.

List ska dit och handtag eventuellt en magnet variant men vi får se vad kund säger om det. Även en fästram invändigt ska dit så man kan skruva dit den inne i den öppna spisen men vinklar ska kontrolleras innan.

2013-10-30 20.11.09
Fick göra om dörren med att sätta dit ett skjutbart spjäll.
Fick göra om dörren med att sätta dit ett skjutbart spjäll.

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…